Ponúkame na predaj 2 izbový byt, Jána Hollého, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Jána Hollého
62 m²
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK +energie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

190x zobrazená v zozname / 142x zobrazená detailne / 142x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj moderný tehlový 2 izbový podkrovný byt, ul. Jána Hollého, Prešov. Bytový dom sa nachádza v blízkosti nemocnice s rýchlou dostupnosťou do centra mesta. Moderné riešenie podkrovia ako aj priznané trámy, bolo vybudované v roku 2010, použitý materiál tehla, nové rozvody sieti. ako aj dvere a zárubne, vinylové podlahy a plastové okná 3 sklo sú 2 ročné, byt disponuje aj francúzskym oknom, v spálni a v obývačke je na jednej stene benátsky štuk, v predsieni vstavaný šatník, v spálni vstavaná skriňa, kuchynská linka so spotrebičmi - varný panel, elektrická vstavaná skriňa, digestor, umývačka riadu, vstavaná chladnička. barový pult a stoličky, profesionálna hudba v izbe a v spálni, bezpečnostné dvere, v kúpeľni podlahové vykurovanie, v izbách radiátory, vlastný kotol. Bytový dom je bez výťahu, má novú strechu - betónova krytina, zateplenie, vstupné dvere a okná, schránky a stupačky. Spoločné časti na prízemí je možné využívať ako kočikáreň či odkladací priestor pre bicykle. Priamo v bytovom dome sa nachádzajú potraviny a v dvorovej časti je parkovanie pre rezidentov ale aj platené parkovanie pre verejnosť, taktiež tam nájdete aj ihrisko pre deti. Súčasťou ceny za nehnuteľnosť je všetko jeho zariadenie a vybavenie. Náklady spojené s užívaním bytu sú 110 eur/ mesiac.

Občianska vybavenosť: predajňa potravinárskeho tovaru, kaderníctvo, nemocnica, zdravotnícke zariadenia, lekárne, polícia, okresný súd,
Divadlo Jonáša Záborského, OC Novum, banky, bankomaty, Sociálna poisťovňa, pošta, poisťovne, alza box, Tenisové kurty, Jazyková škola, amfiteáter,

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle - Timea Horňáková







Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky