Ponúkame na predaj atraktívne obchodné priestory v Šahách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Šahy
Ulica.: Hlavné námestie
145 m²
nie
úplne prerobený
áno
230/400V
predaj - Obchodné priestory
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

581x zobrazená v zozname / 184x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj atraktívne obchodné priestory priamo na hlavnom námestí v Šahách, ideálne ako investícia. Priestory s výmerou 145 m² sa nachádzajú v úplnom centre mesta, v jednej z najlepších lokalít. Cena je 185 000€.

Nehnuteľnosť je aktuálne v prenájme, čo znamená, že vám poskytne okamžitý príjem. Výhodou je výborná dostupnosť s veľkým parkoviskom priamo pred budovou a pohodlný prístup cez chodník v okolí. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – v blízkosti sú cukrárne, obchody, herne a ďalšie služby, ktoré zabezpečia vysokú frekvenciu návštevníkov.

Vďaka svojej strategickej polohe a už existujúcemu prenájmu je tento priestor skvelou príležitosťou pre každého investora, ktorý hľadá výhodnú nehnuteľnosť s potenciálom na dlhodobý príjem.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha145 m²
Úžitková plocha145 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230/400V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicanie
Garážnie
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky