Ponúkame na predaj zaujímavý komerčný objekt v Rimavskej Sobote

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Rimavská Sobota
637 m²
1480 m²
áno
predaj - Obchodné priestory
519.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2572x zobrazená v zozname / 137x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj zaujímavý komerčný objekt v Rimavskej Sobote

Ponúkame Vám na predaj veľmi zaujímavý komerčný objekt v Rimavskej Sobote. Budova sa skladá s dvoch častí, kde jednu tvorí zástavba garáží a druhá je bývala výrobňa, spolu o výmere 637m2. Garáže sú v počte 9 o výmere 33m2 a jedna o 72m2, a momentálne prenajaté súkromným subjektom.
Objekt má na streche Fotovoltické panely, ktoré tvoria svojím výkonom už Fotovoltickú elektráreň, ktorá postačuje pre celý objekt.
Zastavaná plocha objektu, je vhodná na rôzne obchodné a komerčné účely, no svojou polohou aj na prestavanie objektu na bytové jednotky, prípadne Zariadenie pre seniorov. Nádvorie je vo výmere 1090m2, a ponúka určité súkromie, keďže sa nachádza vnútri medzi budovami.
Objekt je veľmi zaujímavý aj svojou polohou, keďže v blízkosti sa bude stavať obchodný dom LIDL a z druhej strany školiace stredisko väčšej firmy, ktorá začína v Rimavskej Sobote a bude zamestnávať obyvateľov mesta. V okolí je dostatok obytných domov a je veľmi zaujímavý pre nového majiteľa, keďže sa nachádza v meste v blízkosti centra a je tak veľmi dostupný a vhodný na rôzne varianty podnikania.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1480 m²
Zastavaná plocha637 m²
Celková rozloha2117 m²
Úžitková plocha637 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky