Ponúkame na prenájom novo zariadenú garsónku v Slnečnice- POP

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Lúky
Ulica.: Labutia
22 m²
9
7
2
úplne prerobený
áno
prenájom - Garsónka - Novostavba
580,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

1287x zobrazená v zozname / 83x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom veľmi peknú, zatiaľ ešte neobývanú garsónku s balkónom v novostavbe Slnečnice POP na Labutej ulici v Petržalke.
Byt má rozlohu 22,20 m2 plus balkón s rozlohou 3,10 m2. K bytu je k dispozícii aj pivničná kobka. Byt sa nachádza sa na siedmom nadzemnom podlaží / 9 podlažného bytového domu.

Pozostáva zo vstupnej predsiene so zrkadlovým rolldorovým šatníkom, kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom, toaletou ( práčku zabezpečíme ). Obývačka je spojenej s kuchynkou , v izbe je vytvorený oddelený spací kút. Nábytok je vyrobený na mieru s dostatkom úložného priestoru.
Kuchynská linka je tiež vyrobená na mieru s drezom, zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, mikrovlnkou a chladničkou. Pri ostrovčeku s úložným priestorom je dostatok miesta na prácu aj stolovanie.
Byt je zariadený na mieru, vybavený a pripravený na okamžité nasťahovanie.
Len kúsok od vchodu bude vybudovaná autobusová zastávka a konečná zastávka električiek s výbornou dostupnosťou do celého mesta.
Cena prenájmu vrátane všetkých energií aj vysokorýchlostného internetu je 580EUR/mesiac. K bytu je možné prenajať si vonkajšie parkovanie státie vedľa bytového domu za cenu 40EUR na mesiac. Nie je to podmienka. Byt sa dá prenajať aj bez parkovania.

Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné, depozit vo výške jedného nájomného a sprostredkovateľská provízia vo výške 500EUR.
V prípade záujmu o obhliadku prosím kontaktujte pani Štefanovičovú .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha25 m²
Úžitková plocha22 m²
Poschodie7
Počet poschodí9
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky