Ponúkame rodinný dom v centre Prešova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
160 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
300.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8116x zobrazená v zozname / 503x zobrazená detailne / 198x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj priestranný rodinný dom v centre mesta Prešov, na Jarkovej ulici, s celkovou výmerou 160 m². Tento moderný dom, postavený v roku 2012, ponúka komfortné mestské bývanie v historickom prostredí.

Nehnuteľnosť je rozdelená na dve samostatné bytové jednotky, každá s vlastným vstupom:

Hlavná bytová jednotka s výmerou 110 m² zahŕňa priestrannú obývačku spojenú s jedálňou a kuchyňou, dve spálne, kúpeľňu a balkón orientovaný na západ s výhľadom do dvora.

Druhá jednotka má 50 m² a ponúka kuchyňu spojenú s obývacou izbou, spálňu a kúpeľňu. Tento priestor je ideálny pre hosťov alebo na prenájom.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete a vykurovanie zabezpečuje vlastný plynový kotol.

Lokalita:


Rodinný dom sa nachádza priamo v historickom centre Prešova, čo zaručuje pohodlný prístup ku všetkým službám, obchodom a kultúrnym pamiatkam.

PRE VIAC INFORMÁCIÍ A MOŽNOSŤ OBHLIADKY NÁS KONTAKTUJTE NA:

Jakub Vitališ - alebo na tel. čísle .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku160 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky