POSLEDNÁ NORMÁLNA KRČMA v DÚBRAVKE NA PREDAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Trhová
138 m²
predaj - Gastro priestory
225.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2257x zobrazená v zozname / 134x zobrazená detailne / 134x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj zabehnutú a dobre fungujúcu krčmu so stálou klientelou v strede Dúbravky na Trhovej ulici.

Krčma je situovaná v 2-podlažnej budove. Na prízemí (cca 80m2) je otvorený priestor s masívnym dreveným nábytkom na posedenie. Bar sa nachádza priamo oproti vstupu. Podkrovie je prístupné dreveným schodiskom a môže slúžiť ako skladovací priestor, pričom ponúka približne 30m2 a ďalší úložný priestor pod šikmou časťou strechy. K dispozícii je taktiež krytá presklená terasa s výmerou 28m2 slúžiaca na posedenie v teplejších mesiacoch. Súčasťou ponúkanej nehnuteľnosti je tiež pristavaný malý obchodný priestor, ktorý aktuálne slúži ako predajné miesto obľúbenej pekárne.

Lokalita: strategicky vynikajúca lokalita v strede Dúbravky blízko električkovej trate - uprostred sídliska s množstvom bytových domov v blízkom okolí, čo zabezpečuje ľahkú dostupnosť pre množstvo ľudí.

TIP makléra: ponuka zabehnutej a dobre fungujúcej krčmy s nájomníkom / prevádzkovateľom, ktorý má záujem zostať aj po zmene vlastníka. Zaujímavá investičná príležitosť generujúca stabilný príjem bez starostí. Bližšie informácie týkajúce sa fungovania a výnosnosti rád poskytnem po telefóne.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122545



Cena: 225 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha138 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky