Pôvodná chalúpka na kopaniciach Starej Turej na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
135 m²
1448 m²
predaj - Chata
79.600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

629x zobrazená v zozname / 49x zobrazená detailne / 49x zobrazená detailne tento mesiac

Kopaničiarska chalúpka z prírodných materiálov na kopaničiarskej časti Brezovka v katastri mesta Stará Turá na predaj.
Tento starý dom postavený z nepálenej tehly na kamenných základoch s kvalitným krovom z tvrdého masívu čaká na svoju spriaznenú dušu, ktorá spolu s ním sa bude tešiť z krásneho výhľadu a novej chalupárskej podoby, pretože miesto a stav danej stavby majú obrovský potenciál na realizáciu nie hocakej nehnuteľnosti. Ak patríte ku malej skupinke nadšencov a máte radi staré domy na odľahlých trošku ťažšie dostupných miestach a máte chuť starať sa o pekný pozemok s dvoma nádhernými lipami a jednou oskorušou a ďalej (slivky ,jablone, dub) tak vás pozývame na obhliadku. Strom lipa predstavuje ženskú energiu a dub mužskú a tak je tu výzva a istota pre novú šťastnú rodinku .Zastavaná časť domu môže mať zhruba 150m2 a ponúka dosť miesta na realizáciu interiéru. Chalupa je po očistení a odstránení všetkých nepotrebných materiálov prichystaná na rekonštrukciu s novou elektrickou prípojkou. Treba už iba doriešiť studňu a celkovú dispozíciu či už interiéru, ale aj exteriéru. Toto miesto ponúka oddych , krásny výhľad a čaro minulosti so všetkým čo ku tomu patrí ,kde na polosamote iba zopár domčekov približne toľko ako je prstov na jednej ruke tu bude robiť spoločnosť.
Celé okolie v okruhu 10 km ponúka lyžovanie,rybárčenie, kúpanie, turistiku , cykloturistiku a veľa iného po celý rok. Vzdialenosť od diaľnice je približne 15 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1448 m²
Úžitková plocha135 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky