Pôvodná vínna pivnička na Modranskom viničnom vŕšku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
16 m²
1054 m²
predaj - Chata
15.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10120x zobrazená v zozname / 484x zobrazená detailne / 248x zobrazená detailne tento mesiac

Pôvodná pivnička sa nachádza na rovinatom pozemku s rozlohou vyše 1000 m2 na viničnom vŕšku v katastri obce Modrany.

Je to domček pozostávajúci z tehlovej klenbovej pivnice so vstupnou predsieňou a úložným priestorom na povale.
Bol roky nevyužívaný, všetky prístroje na výrobu vína v ňom ostali, tak ako ich naposledy po zbere a spracovaní vína uložili. Človek tu má pocit, akoby sa tu zastavil čas, ešte aj stará petrolejka stále pyšne visí na stene.

Pivnička stojí približne v strede pozemku, za ním je hustý porast rôznych drevín. Predná časť pozemku by sa dala využiť na stavbu ďalšej chatky alebo pivnice. K pozemku vedie z obce z časti asfaltová a nespevnená cesta.
Na viničný vŕšok bol prednedávnom dovedený obecný vodovod, prípojka je už pripravená priamo pri pozemku, aktuálne sa čerpá voda zo spoločnej studne.
Elektrina je taktiež v dosahu, ktorá je vedená priamo popri domčeku.

Vinohrad je vzdialený cca 1,5 km od centra obce. Dedinka Modrany leží len 20 km od okresného mesta Komárna a patrí do významnej vinárskej oblasti, kde sa vyrábajú najlepšie vína Slovenska. O čom svedčia aj miestne vinárske slávnosti, ktoré sa každoročne organizujú priamo pri pozemku.

Z viničného vŕšku je neskutočný výhľad na vrchol maďarského pohoria Gerecse, ktoré spolu s mohutnou riekou Dunaj tvoria hranicu s Maďarskom.
Bohatstvo Podunajska, ako je množstvo termálnych kúpalísk, historických miest, medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6 a krásne dunajské pláže, sú len malou ochutnávkou na trávenie voľného času.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1054 m²
Úžitková plocha16 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky