PÔVODNÝ 4 IZBOVÝ BYT V TICHOM PROSTREDÍ LÍŠČIEHO ÚDOLIA NA PÚPAVOVEJ U

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Púpavová
87 m²
predaj - 4-izbový byt
214.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4713x zobrazená v zozname / 273x zobrazená detailne / 273x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento 4 izbový byt nachádzajúci sa v tichom prostredí karloveského Líščieho údolia, konkrétne na Púpavovej ulici.

Fotografie reálneho stavu bytu sú k dispozícii na vyžiadanie.

Štvorizbový byt nájdeme na prízemí nízkej 3-poschodovej zateplenej panelovej bytovky. Renováciou prešli spoločné priestory a rovnako tak aj stupačky. Čistá podlahová plocha bytu je 80 m2 bez loggie. Loggia má dodatočných 7 m2 a je prístupná z obývačky aj kuchyne. Stav bytu je pôvodný, vďaka čomu máte možnosť prerobiť ho podľa vašich predstáv a potrieb. Dispozične je prakticky riešený a ponúka možnosť dodatočných úprav, ako napríklad spojenia toalety a kúpeľne prípadne zväčšenie otvoru medzi kuchyňou a obývačkou. Orientácia bytu je juhozápadná (loggia pozdĺž obývačky a kuchyne) a severovýchodná (izby), vďaka čomu je byt svetlý počas celého dňa. K bytu prislúcha skladový priestor o výmere takmer 16 m2, ktorý je vo vlastníctve majiteľa a nachádza sa v suteréne vedľajšieho vchodu.

Čo sa týka lokality, jej hlavnou prednosťou je ticho. Z izieb máme výhľad na parčík v Líščom údolí,skvelé miesto na oddych plné zelene. V okolí bytovky nájdeme detské ihriská. Najbližšie potraviny Kraj sú vzdialené len 5 min. pešou chôdzou. Rovnako ďaleko to máme aj k najbližšej škôlke a základnej škole, rovnako tak aj k najbližšej zastávke električky (Kútiky). Do centra mesta sa dostaneme autom jednoducho po karloveskej radiále do 10 min.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121690



Cena: 214 999€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha87 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky