Pôvodný ihneď obývateľný dom v podunajskej dedinke Kravany nad Dunajom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kravany nad Dunajom
120 m²
1000 m²
predaj - Rodinný dom
79.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4634x zobrazená v zozname / 357x zobrazená detailne / 71x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte kľudné miesto pre Vaše bývanie alebo na chalupárčenie? Máte radi vodu alebo cyklistiku?
Tento trojizbový dom v podunajskej vinárskej dedinke Kravany nad Dunajom môže splniť Vaše predstavy.

Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou presne 1000 m2, na ktorom sa nachádza aj prístrešok na auto a hospodárske budovy.
V záhrade o veľkosti 539 m2 sa nachádzajú rôzne ovocné stromy a vinič.
Dom pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpelne, toalety, špajze, komory, chodby a predsiene. Jedna z izieb a kúpelňa sú prechodné.
Z kuchyne sa cez chodbičku dostať na zastrešenú terasu.
Do domu je zavedená elektrina, plyn a obecný vodovod. Odpady sú riešené septikom. Kúrenie je centrálne - k dispozícií sú radiátory, ktoré sú napojené na plne funkčný plynový kotol.
Dom je v pôvodnom, ale udržiavanom stave, dá sa ihneď obývať. Strecha bola vymenená cca pred desiatimi rokmi.

Keďže okolie ponúka množstvo možností na rekreáciu, tento dom je vhodný aj na chalupárske účely.

Obec Kravany so základnou občianskou vybavenosťou leží na brehu rieky Dunaj, kde na rozsiahlych štrkovo - piesčitých plážach si voľný čas užijú nielen malý milovníci vody. Popri Dunaja vedie medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, po ktorej sa dostanete až do mesta Štúrovo, kde sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš. Tu cez pohraničný most ponad Dunaja dostanete do historického mesta Ostrihom. Kúsok za mestom sa nachádza Dunajsko - Ipeľský národný park a najjužnejšie slovenské pohorie Burdov s množstvom turistických trás.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky