Pozemky Kokava nad Rimavicou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poltár
Lokalita.: Kokava nad Rimavicou
1925 m²
predaj - Rekreačné pozemky
1.925,- €
1,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

9945x zobrazená v zozname / 804x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj podiely na pozemkoch v katastrálnom území Kokava nad Rimavicou, okres Poltár , spolu o výmere 1924,75m2. Ide o parcely "E", spoluvlastnícky
podiel na pozemkoch je 95/4536 :

2860 Orná pôda


2861 Trvalý trávny porast
2862 Trvalý trávny porast

2863 5755 Ostatná plocha


Cena za m2/1EURO.
Kokava nad Rimavicou leží v Slovenskom rudohorí v Stolických vrchoch, pod Klenovským Veprom (1 338,2 m n. m.), na sútoku Rimavice s Kokavkou. Je prirodzeným centrom rozsiahlej horskej oblasti severného Novohradu. Kataster obce sa nachádza v okrese Poltár.

Výhody pozemku:


- výborná poloha v krásnej prírode
- vhodný aj ako investícia do sceľovania pozemkov (komasácií).
- v cene je zahrnutý kompletný právny servis vrátane prípravy kúpnych zmlúv, vklad do katastra nehnuteľností a správne poplatky.

- KOMASÁCIE: Sceľovanie pozemkov je projekt prebiehajúci po celom území SR, ktorého úlohou je "sceliť" veľmi rozdrobenú a nevyporiadanú pôdu v extraviláne (nezastavanom území - lesy, lúky, pôda...) na Slovensku. Po scelení sa spočíta každému majiteľovi pozemkov jeho celková výmera v danom katastrálnom území a svoju pôdu dostane na jednom (alebo viacerých) pozemkoch v 100% podiele 1/1, kde bude výlučným vlastníkom celého pozemku a bude s ním môcť nakladať podľa vlastného uváženia. Územia sa sceľujú na základe viacerých faktorov postupne. Kúpa spoluvlastníckych podielov na pôde je teda vhodnou investičnou voľbou, nakoľko aj pôda rastie na hodnote medziročne takmer neustále, rovnako ako iné typy nehnuteľností.

V prípade ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Tel. - Mgr. Horváthová Marta


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1925 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky