Pozemok Bijacovce - 321 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levoča
Lokalita.: Bijacovce
321 m²
predaj - Pozemky - bývanie
17.000,- €
52,96 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

846x zobrazená v zozname / 107x zobrazená detailne / 107x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE ponúkame tento pozemok v obci Bijacovce vhodný na výstavbu menšieho rodinného domu alebo rekreačnej chatky.

Pozemok sa nachádza v starej časti obce a jeho celková rozloha je 321 m2.

Je situovaný do svahu, ale upravený kaskádami.



Na pozemku je aktuálne stodola ktorá môže ešte poslúžiť,ale jej zbúraním sa zvýšia možnosti využitia celého pozemku v prípade výstavby.

Rozmery pozemku sú:



šírka: 13m ( širšia časť ) , resp. 10m (užšia časť)

dĺžka: 32 m

Všetky energie sú v dosahu. Elektrina na hranici pozemku , plyn 3m od hranice pozemku. Voda cca 20 m od pozemku . Kanalizácia v tejto časti obce nie je vybudovaná.

Prístup na pozemok je z dvoch strán . Z jednej asfaltovou obecnou cestou , z druhej spevnenou tiež obecnou cestou.

Obec Bijacovce má dobré dopravné napojenie na diaľnicu PO-PP, len 5 km od diaľničného privádzača v oboch smeroch s je v pomyselnom strede medzi týmito mestami.

Ponúka vybavenosť aj pre celoročné užívanie, kde v obci funguje škôlka, škola pre 1. stupeň, stredná škola, potraviny, pošta.

Alebo pre rekreáciu kde v blízkosti obce je možnosť na turistiku, cykloturistiku či spoznávanie histórie v podobe historických pamiatok ako kaštieľov ( jeden priamo v obci ) a Spišského hradu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku321 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky