Pozemok na predaj v obci Stebník, okr. Bardejov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bardejov
Lokalita.: Stebník
1392 m²
1392 m²
studňa
230/400V
predaj - Pozemky - bývanie
39.000,- €
28,02 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1634x zobrazená v zozname / 85x zobrazená detailne / 85x zobrazená detailne tento mesiac

KING REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj pekný pozemok o rozlohe 1392 m2 s dokonalým výhľadom v lone prírody. Pozemok je mierne svahovitý a nachádza sa v chatovej oblasti v obci Stebník, ktorá je vzdialená 13km od Bardejova.

Druh pozemku : Trvalý trávnatý porast. 


Pozemok je vhodný na rekreáciu, výstavbu chaty, mobilného domu a pod.  Vhodný  aj ako investičná príležitosť.
Inžinierske siete sú na pozemku alebo v dosahu. 
Súčasťou predaja pozemku je aj podiel na prístupovej ceste, ktorá vedie rovno až k ponúkanému pozemku. Cesta je kombinovaná, základom je makadamový násyp.

Zabezpečujeme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.
V prípade záujmu a dohodnutia si termínu obhliadky ma kontaktujte telefonicky + , mailom: alebo osobne v kancelárii KING REAL na Hviezdoslavovej ul. v Bardejove (Hotel pod Bránou)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1392 m²
Celková rozloha1392 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky