Pozemok na výstavbu RD na Šamorínskej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Šamorínska
457 m²
verejný vodovod
predaj - Pozemky - bývanie
149.990,- €
328,21 €/m2 Vrátane provízie RK, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3671x zobrazená v zozname / 281x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

BOND reality ponúka na predaj pozemok o výmere 457 m2 sa nachádza v obľúbenej, pôvodne zastavanej oblasti Podunajských Biskupíc, v prostredí rodinných domov na Šamorínskej ulici (v smere od mesta po ľavej strane, nie k hlavnej ceste).

Predná časť pozemku je úzka (5,5 m), no v zadnej časti má pozemok ideálnych 20x13 metrov a dá sa naň bez problémov umiestniť jednoposchodový rodinný dom so zastavanou plochou min. 80 m2 (v praktickej rovine štvor, alebo päť izbový dom s vnútornou plochou 120 až 140 m2, viď orientačná situácia možnej stavby na mape – posledné foto).

IS: elektrika a studňa na pozemku, obecná voda, kanalizácia a plyn priamo pred pozemkom, prístupová komunikácia asfaltová obecná.

Cena: 149.990€ vrátane provízie a kvalitného právneho servisu RK

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku457 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky