Pozemok na výstavbu rodinného domu - Fintice, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Fintice
Ulica.: Kanašská
1248 m²
studňa a vodovod
nie
230V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
68.700,- €
55,05 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

9654x zobrazená v zozname / 699x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v 3 ON REAL predáme pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu na ulici Kanašská v obci Fintice, ktorá sa nachádza len 7km od centra mesta Prešov.

Pozemok má celkovú rozlohu 1248m2 - z toho cca 500m2 je určených v územnom pláne na výstavbu rodinného domu a zvyšných približne 750m2 je v územnom pláne vedených ako plocha krajinnej zelene, resp. táto zvyšná plocha sa nachádza v ochrannom pásme plynovodu a teda nie je možné na nej stavať. K pozemku vedie prístupová cesta (šírka 4m), na ktorej má vlastník pozemku spoluvlastnícky podiel. Elektrina je na hranici pozemku. Na cestu, vodovod, dažďovú a splaškovú kanalizáciu je vydané právoplatné územné rozhodnutie.

Parametre pozemku:


• výmera 1248m2
• rovinatý
• elektrina
• vydané ÚR na cestu, vodu, kanál
• osobné vlastníctvo
• podiel na prístupovej ceste

Rozmery parcely a plochu určenú na výstavbu môžete vidieť na fotkách.

Pozemok sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite obklopenej lesom. V okruhu 5km máte k dispozícii kompletnú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, lekáreň, potraviny, reštaurácie, multifunkčné ihrisko atď.). Veľkou výhodou je dostupnosť MHD.

Kupujúcemu pomôžeme s vybavením financovania na kúpu pozemku prípadne na výstavbu rodinného domu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1248 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteblízko
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky