Pozemok pre rodinný dom - Krúd - Bodovka- 830 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Krivosúd-Bodovka
830 m²
verejný vodovod
nie
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
77.900,- €
93,86 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17472x zobrazená v zozname / 1131x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária vám ponúka na predaj pekný, veľký, rovinatý pozemok na stavbu rodinného domu. Pozemok má lichobežníkový tvar, šírka 25 m a 16 m. Možnosť prístupu z oboch strán. Elektrina a a vodovod - možnosť prípojky v blízkosti pozemku. Pozemok sa nachádza v strede peknej, tichej dediny medzi Beckovom a Trenčianskymi Stankovcami. Dobré dopravné spojenie do väčších miest: Nové Mesto nad Váhom a Trenčín. Obec je menšia s počtom obyvateľov cca 370.

Obec má vzhľadom na svoju polohu, prírodný a historický potenciál predpoklady pre rekreáciu a oddych miestnych obyvateľov, ale zároveň aj pre cestovný ruch zameraný na pobyt na vidieku a poznávací turizmus. V katastri obce sa nachádzajú rekreačné domy a chaty poskytujúce oddych a relax. Medzi najnavštevovanejšie lokality patria Bodovské rybníky, kde nachádzajú svoje miesto hlavne milovníci rybolovu.

Viac informácii a termín obhliadky si dohodnite na tel. č.: , Ing. Zuzana Mangundová RSc., mail:

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku830 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Orientáciajužná
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky