Pozemok s výhľadom na Vysoké Tatry - Veľký Slavkov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Veľký Slavkov
Ulica.: Horný Slavkov
534 m²
predaj - Rekreačné pozemky
105.000,- €
196,63 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8326x zobrazená v zozname / 545x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Veľký Slavkov, časť Horný Slavkov,(v blízkosti Dolného Smokovca), v zastavanej časti medzi rodinnými domami s výhľadom na Vysoké Tatry o výmere 534 m2, dĺžka 32m, šírka 18m. Lyžiarske stredisko Jakubkova lúka vzdialené približne 4.5km od pozemku

Na pozemok už bolo v minulosti vydané stavebné povolenie. K dispozícii je aj projekt domu.

Inžinierske siete: elektrická rozvodná skriňa priamo na hranici pozemku, plynová prípojka, kanalizačné a vodovodné prípojky sú zrealizované avšak nie sú ešte skolaudované. – stavba je možná ako rekreačná chata s vlastnou studňou a odpad riešený žumpou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku534 m²
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky