Pozemok so sieťami pre rod. dom i obč. vybavenosť Bystré

Štát.: Slovensko
Mesto.: Vranov nad Topľou
Lokalita.: Bystré
Ulica.: Družstevná
2368 m²
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

280x zobrazená v zozname / 47x zobrazená detailne / 47x zobrazená detailne tento mesiac

Chcete pre svoju rodinu dom? Máte vybraný krásny projekt, viete aj financovať výstavbu a jediné čo Vám chýba je pozemok?

Práve dostávate šancu okamžite zmeniť Váš sen na realitu.

V strediskovej obci Bystré (okr. Vranov) máme pre Vás na predaj krásny, rozľahlý, rovinatý pozemok so všetkými sieťami (vrátane internetu), prístupom, super tvarom a základy môžete kopať okamžite.

Pozemok má úžasných 2368 m², je oplotený, je na ňom kôlňa, množstvo chutných jabloní i ďalších úžitkových drevín. Disponuje dokonca i studňou a v prípade záujmu je možná aj jeho deľba na menšie parcely.

Prístupová cesta je asfaltová, v blízkosti do 50 m je zastávka SAD, do 100 m máte kaviareň či potraviny, 250 m to bude mať Váš stredoškolák na žel. stanicu a približne rovnako blízko budete vodiť predškoláka do materskej škôlky. Keď podrastie do dôjde za cca 5 minút aj pešo. Obec Bystré je známa kvalitným spoločenským životom.

Pozemok viete využiť nie len na výstavbu domu, ale ak podnikáte viete na ňom umiestniť aj stavby občianskej vybavenosti, ubytovacieho zariadenia, zdravotnícke, či predškolské zariadenie ... Aktuálnu územno-plánovaciu informáciu Vám radi zašleme emailom. Detailné informácie k možnostiam nehnuteľnosti viď fotografie.

Ak uvažujete vo väčšom viete počítať s rozlohou až 3600 m² a jednou novostavbou a jednou stavbou so začatou rekonštrukciou. Na takej výmere už viete realizovať aj väčšie projekty napr. Svadby s ubytovaním v pôvodnom dome a romantickou záhradou či reštauráciu typu "Lietadlo" v Pavlovciach ... možnosti sú nekonečné


Potrebujete snáď ešte viac dôvodov? Poďte sa presvedčiť sami. Dohodnite si obhliadku a nenechajte sa predbehnúť!

Tešíme sa na stretnutie s Vami na rovinatom pozemku so všetkými sieťami (elektrina, vodovod, kanalizácia, plyn, opt. Internet) priamo pri pozemku určenom na okamžitú výstavbu rodinného domu alebo iné využitie. Na pozemok je možné čerpať hypotéku, ktorú Vám vybavíme priamo u nás. Ďalšie detailne info vo fotografiách.

P.S.: Prosíme "tajných" a podobných záujemcov aby nás nezdržiavali, informácie poskytneme len identifikovaným záujemcom.

ID: SV121PEx

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2368 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky