Pozemok so starším domom, Cabaj - Čápor, časť Čápor

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Cabaj-Čápor
Ulica.: Čápor
766 m²
studňa
230V
predaj - Pozemky - bývanie
65.000,- €
84,86 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1043x zobrazená v zozname / 85x zobrazená detailne / 85x zobrazená detailne tento mesiac

Predám pozemok s výmerou 766m2 v tichej uličke v obci Cabaj - Čapor, časť Čapor. Nehnuteľnosť sa nachádza neďaleko centra obce, do 5 minút chôdze k autobusovej zastávke a tiež ku COOP Jednota.
Je v zastavanom území obce, s možnosťou napojenia do distribučnej siete vody a kanalizácie cca 80m od hranice pozemku. Charakterizovať by sa dal ako pôvodný vidiecky dvor, pozostávajúci z dvoch samostatných častí. Na časti nehnuteľnosti sa nachádza starší dom, ktorý je aj v súčasnosti napojený do distribučnej siete EE. Pri dome je kopaná studňa, v minulosti využívaná ako zdroj vody. Táto časť nehnuteľnosti s výmerou 362m2, z čoho cca 105m2 je zastavaných, je tvorená domom a dvorom pri ňom. Dom je v pôvodnom stave, časť postavená z hliny, časť z pálenej tehly. Nie je vhodný na okamžité bývanie a je na zvážení nového vlastníka, či sa pustí do rekonštrukcie alebo dom zbúra. V prípade odstránenia stavby vznikne pekný pozemok pravidelných tvarov (cca 36X11m), vhodný na stavbu užšieho domu.
Druhú časť tvorí samostatný pozemok o výmere 404m2, ktorý je využiteľný na stavbu ďalšieho domu alebo ako záhrada pri dome. Je v tvare písmena L, rozmery sú popísané na orientačnom náčrte vo fotogalérii.

Nehnuteľnosť je vhodná na vytvorenie trvalého alebo rekreačného bývania s maximálnym súkromím a pokojom od rušnej cesty. Susedské vzťahy sú tu dobré a susedia slušní. V prípade seriózneho záujmu je možné predať iba časť nehnuteľnosti (parcela o výmere 362m2 s domom - 36.000€ a parcela s výmerou 404m2 - 33.000€).

Prístup k pozemku je po spevnenej ceste v podielovom vlastníctve viacerých osôb. Kúpou pozemku sa stávate jej spoluvlastníkom.

Na nehnuteľnosť nebol vytvorený energetický certifikát.

Cena nehnuteľnosti je 65.000,-€ a je konečná vrátane právnych služieb a katastrálnych poplatkov spojených s prevodom vlastníctva.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku766 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V

Vaše hodnotenie ponuky