Pozemok v Bratislave-Ružinov s rozlohou 388m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
388 m²
neuvedené
predaj - Záhrady
106.999,- €
275,77 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

588x zobrazená v zozname / 58x zobrazená detailne / 58x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pozemok v mestskej časti Bratislava-Ružinov v lokalite Mokráň Záhon s rozlohou 388m2. Na pozemku sú zavedené IS voda s pitnou vodou, elektrina na 230/400V. Pozemok má rovinatý charakter. Podľa územnoplánovacej informácie má pozemok charakter zmiešaný typ. Aktuálne je na pozemku umiestnený hospodársky domček. Pozemok sa dá využiť na záhradkárčenie, umiestnenie mobilného domu, relax. Pozemok sa nachádza v prevažne záhradkárskej lokalite.
V prípade záujmu je možné dokúpiť aj okolité parcely v celkovej výmere 1057m2 Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku388 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky