Pozemok v Malinove so stavebným povolením na 4i. rodinný dom bungalov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Malinovo
Ulica.: Malinovo
600 m²
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
189.000,- €
315,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1967x zobrazená v zozname / 241x zobrazená detailne / 241x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pekný stavebný pozemok s výmerou 600 m2, nachádzajúci sa v kľudnej, centrálnej časti obce Malinovo, v existujúcej zástavbe rodinných domov. Pozemok sa nachádza na novobudovanom ukončení tichej, slepej ulice, je vzdialený od hlavných ciest.

Prístupová cesta a prípojky sietí (elektrina, voda, kanalizácia, príprava na optickú sieť) sa práve budujú, dokončenie do 07/2024.

K pozemku je vydané stavebné povolenie na samostatne stojaci 4 izbový rodinný dom – bungalov, postúpenie práv zo stavebného povolenia a kompletná projektová dokumentácia je v cene. Kupujúci teda môže bezodkladne realizovať výstavbu a ušetrí množstvo času spojené s vybavovaním povolení.

Malinovo je príjemná obec neďaleko Bratislavy s dobrou dostupnosťou autom, prímestskými autobusmi aj cyklochodníkom z Bratislavy – Vrakune. Obec sa nachádza v príjemnom prostredí pri Malom Dunaji, poskytujúcom možnosť prechádzok a trávenia času vonku (rozhľadňa Hniezdo a Bobrí hrad, neďaleká lodenica a Korzo Zálesie, prírodné jazero v Ivanke pri Dunaji...).
V obci je kompletná občianska vybavenosť – potraviny, pekáreň, lekári, škôlky, školy, viaceré reštaurácie a kaviarne, množstvo športových klubov (fitness, lukostreľba, stolný tenis, tenis, bedminton, karate, tanečný klub...).

Cena: 189.000,-EUR


Kontakt:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta