Pozemok v obci Kríže

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bardejov
Lokalita.: Kríže
5300 m²
230V
predaj - Rekreačné pozemky
74.200,- €
14,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3146x zobrazená v zozname / 278x zobrazená detailne / 278x zobrazená detailne tento mesiac

KING REAL exkluzívne ponúka na predaj pozemok v obci Kríže o rozlohe cca 5.300 m2, nachádzajúci sa na okraji obce.  Pozemok je vhodny na výstavbu chaty, domu a pre ľudí, ktorí uprednostňujú pokoj v blízkosti prírody, pozemok je taktiež vhodný  na investíciu, nakoľko obec Kríže je vyhľadavanou lokalitou (tiché prostredie obklopené lesom a lúkami, pohorie Čergov). Popri pozemku preteká potok.



Výmera pozemku: 5300 m2


Rozmery pozemku (šxd): 40 m x 135 m
Sklon pozemku: mierne svahovitý, rovinatý

Prístupová cesta: asfalt


Inžinierske siete: elektrina

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte telefonicky 0904 434 609, mailom: alebo osobne v kancelárií KING REAL na Hviezdoslavovej ul. (Hotel pod Bránou) v Bardejove. 

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5300 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky