PRE NÁROČNÝCH - Exkluzívna veľkometrážna vila či rodinné sídlo.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Modra
Ulica.: Samuela Zocha
400 m²
1016 m²
1
1
10
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1467x zobrazená v zozname / 58x zobrazená detailne / 58x zobrazená detailne tento mesiac

LICENCOVANÁ realitná kancelária ORIN REAL predá exkluzívny veľkoryso riešený rodinný dom vilového charakteru v nádhernom zelenom prostredí, po veľkej rekonštrukcii v kondícii krásnej novostavby. Môže slúžiť ako viacgeneračný rodinný dom alebo kombinácia veľkometrážneho bývania s ateliérom či firemnými priestormi, napríklad architektonickým štúdiom, kanceláriami a podobne. Alebo kombinácia bývania a investičného prenájmu na bývanie. Dom je možné využiť aj ako veľkorysé viacgeneračné bývanie s dvomi samostatnými vchodmi. Bývať sa dá bez investícií, dom sa predáva so zariadením pod dohľadom dizajnéra. Obe obytné poschodia sú veľmi dobre dispozične riešené a veľmi vkusne zariadené. Vila má na dvoch obytných podlažiach a v suteréne tri kuchyne vybavené kvalitnými spotrebičmi, päť kúpelní, niekoľko spální a spoločenské priestory na oboch podlažiach aj v suteréne. Priestory majú prvky inteligentnej domácnosti, klimatizáciu, podlahové kúrenie, alarm, elektrické vonkajšie žalúzie...Všetky materiály i vybavenie sú nadštandardnej kvality. Pivnica s možnosťou rôzneho využitia je pod celou nehnuteľnosťou.
Dom sa nachádza v Modre v tichej príjemnej lokalite, len na skok nielen do centra mesta , ale i do prírody blízko cyklotrasy.
Okrem parkovania v garáži je možné využiť parkovanie vo dvore.
Rodinný dom sa nachádza na pozemku o výmere vyše 1000 m2. Je dostatočne veľký na perspektívnu výstavbu ďalšej nehnuteľnosti.
FOTO je len ilustračná. Na požiadanie sú fotografie k nahliadnutiu v realitnej kancelárii.

V prípade záujmu o viac informácií volajte: , www.lenkakravarcikova.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1016 m²
Zastavaná plocha155 m²
Celková rozloha105 m²
Úžitková plocha400 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb10
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky