Predá 1, 5 izb byt v novostavbe Slnečnice POP na Labutej ul

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Labutia
34.67 m²
9
2
1
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

896x zobrazená v zozname / 66x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

Apartim sro predá pekný, zatiaľ ešte neobývaný 1,5 izbový bytík s balkónom v novostavbe Slnečnice POP na Labutej ulici v Petržalke.

Má rozlohu 34,67 m2 a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží 9 podlažného bytového domu.

Pozostáva zo vstupnej predsiene, kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom, toaletou a miestom pre práčku, obývačky spojenej s kuchynkou, spacím kútom a priestranného balkóna s príjemným výhľadom na okolitú scenériu.

Je vybavený v štandarte, plávajúce podlahy, elektrina vrátane vypínačov a zásuviek, kúpelňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou.

V blízkosti je výborná občianska vybavenosť a dobrá dopravná dostupnosť s priamym napojením na obchvat a diaľnicu. Len kúsok od vchodu bude autobusová zastávka a konečná zastávka električiek s výbornou dostupnosťou do celého mesta.

Byt je ihneď voľný.



Financovania je možné cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypoporadca s garanciou vrátenia rezervačného poplatku pri neschválení úveru.

Ak Vás naša ponuka zaujala, chcete viac informácií, alebo dohodnúť obhliadku, volajte:

Kontakt


Juraj Herceg
.

www.apartim.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha34.67 m²
Úžitková plocha34.67 m²
Poschodie2
Počet poschodí9
Počet izieb1
Statusaktívne
Balkónáno - 1
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky