PREDAJ – 1-iz. byt, Lotyšská ul.– Pod. Biskupice, 34m2, zvýš. prízemie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Lotyšská
33.92 m²
8
zvýšené prízemie
1
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
108.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4134x zobrazená v zozname / 164x zobrazená detailne / 164x zobrazená detailne tento mesiac

BHS Reality exkluzívne ponúka na predaj 1-izbový byt na Lotyšskej ulici v Bratislave - Podunajských Biskupiciach. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí / 8.posch. zatepleného bytového domu, bez lodžie. Celková plocha bytu je 33,92 m2. K bytu patrí pivnica.

Byt je orientovaný na juhozápadnú stranu, do tichej slepej ulice vonkajšieho okruhu Lotyšskej ulice, za touto cestou sa nachádza ohradená zeleň - plocha výbehu pre psov. Z vnútornej strany bytovky (bytové domy sú postavené do kruhu) sa nachádza parčík so zeleňou, športoviskom a detským ihriskom.

Po vstupe do bytu je v chodbe na ľavej strane kúpeľňa (umývadlo, rohová vaňa, práčka) a ďalej samostatné WC. V chodbe je umiestnená vstavaná skriňa. Z chodby sa malou chodbičkou vchádza do kuchyne. Hlavná izba je samostatná so vstupom z chodby.

Byt je v udržiavanom a čistom, čiastočne prerobenom stave. Rekonštrukciou prešli vchodové dvere do bytu - sú bezpečnostné, takisto má byt plastové okná so žalúziami, zrekonštruovanú kúpeľňu s rohovou vaňou, inak je v pôvodnom stave (podlahy, interiérové dvere a kuchynská linka). WC je samostatné. Do bytu je zavedený optický kábel od Orange, v dome je prístupná televízia aj od UPC a Telekomu.

Dispozícia bytu :


- chodba (so vstavanou skriňou)
- obývacia izba
- kuchyňa
- kúpeľňa s umývadlom, rohovou vaňou a práčkou
- samostatné WC
- pivnica (cca 1,5 m2) – v suteréne domu
Dispozičné riešenie bytu je k dispozícii v obrazových prílohách.

Bytový dom :


- zrekonštruovaná predná aj zadná vchodová brána, vstup na DEK kľúč
- zateplený bytový dom
- nový osobný výťah
- vymenené stúpačky
- 2 až 3 byty na poschodí

V okolí domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, výborné napojenie na MHD – trolejbusy (č. 71 a 72), autobusy (č. 75 a 79) - dostupnosť zastávky do 0,5 min. Ide o tichú a príjemnú lokalitu s parkovaním v okolí domu.

Cena bytu je vrátane sprostredkovateľskej provízie. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis, právny servis s vypracovaním potrebných kúpnopredajných zmlúv a kompletné hypotekárne služby - v prípade nedostatku vlastných zdrojov.

Volajte : Iva Bedejová, tel. č.: ,


píšte :

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha33.92 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky