Predaj 1 izbový byt v krásnom prostredí, Pekníkova ulica, BA. Dúbravka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Pekníkova
37 m²
8
4
1
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5798x zobrazená v zozname / 262x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ BYTU:


Ponúkame na predaj 1 izbový byt po rekonštrukcii v krásnom prostredí s výhľadom na Devínsku kobylu. Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Dúbravka na ulici Pekníkova, v blízkosti športoviska Pekníčka. Nachádza sa na 4/8poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 37 m2, z toho súčasťou je aj pivnica v suteréne domu o rozlohe 1,5 m2. Orientácia je na západnú stranu. Parkovanie je možné priamo pri dome.
STAV BYTU:
Byt je po rekonštrukcii - plastové okná, plávajúca podlaha, interiérové dvere so zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere, dlažba, kuchynská linka - plyn, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta.

LOKALITA :


Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej a slušnej lokalite. V blízkosti domu sú taktiež obchody, služby, škola, škôlka, MHD, reštaurácie, kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí, OC Saratov, BILLA, LIDL...

K CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA V SUME 3000,-EUR ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha37 m²
Úžitková plocha37 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky