Predaj 1i byt v Zichyho kúrii v centre obce Rajka

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Mosonmagyaróvár
Lokalita.: Rajka
29 m²
prízemie
1
áno
pôvodný
predaj - 1-izbový byt
80.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2447x zobrazená v zozname / 184x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj útulný 1-izbový byt s rozlohou 29 m², situovaný v Zichyho kúrii v centre obce Rajka. Byt sa nachádza v historickej budove a je ideálny pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú pokojné bývanie s výbornou dostupnosťou.

Byt je situovaný na prízemi (úžitková plocha 29 m2), pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, kuchyne,, kúpeľne so sprchou a WC. Byt je orientovaný na juhozápad. Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom radiátorov.

K bytu prislúcha podiel na spoločnom pozemku, čo poskytuje možnosť využitia priestorov na relax či oddych. Navyše, k dispozícii sú aj tri garáže, ktoré ocenia najmä tí, ktorí potrebujú viac úložného priestoru.

Celkové mesačné náklady sú len 60 – 70 Eur.



Cena: 80 000€

Rajka sa nachádza bezprostredne na slovensko-maďarskej hranici. Zaradila sa medzi najpopulárnejšie prímestské slovenské destinácie na bývanie v zahraničí. Ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť a zázemie pre mladé rodiny aj jednotlivcov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha29 m²
Úžitková plocha29 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Predzáhradkaáno

Vaše hodnotenie ponuky