PREDAJ 1izb. byt s balkónom v novostavbe LINTICH, Banská Štiavnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
Ulica.: Lintich
41.01 m²
3
3
1
holopriestor
nie
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
139.900,- € + vonkajšie parkovacie státie, +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 965x zobrazená detailne / 53x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ 1 a 2-izbových Bytov s terasou/balkónom v novostavbe LINTICH, Banská Štiavnica.

Realitná kancelária LIVIANTE predáva moderný, funkčný, slnkom zaliaty novopostavený projekt/bytový dom LINTICH. Táto novostavba sa nachádza v obľúbenej rekreačnej lokalite Banská Štiavnica, časť LINTICH. Ide o nadčasové bývanie, ktoré môžu využiť mladé rodiny, seniori alebo ľudia, ktorí vyhľadávajú možnosť pre plnohodnotné pokojné alebo rekreačné bývanie. Je to ideálna možnosť pre ľudí unavených ruchom veľkomesta, príležitosť úniku do tichej prírody na víkendový oddych.
Bytový dom LINTICH je moderná novostavba, má samostatnú záhradu, oplotený pozemok, vlastné parkovanie pre každý byt. Pre viac info o projekte navštívte stránku www.slnecnebytybs.sk.
Rezidencia LINTICH ponúka slnečné byty, pretože takmer všetky okná bytov sú orientované na južnú stranu, kde slnko svieti od rána z východu až do večera zo západu. Ešte aj v zime sú terasy a balkóny zaliate slnečnými lúčmi. Orientáciu bytov investor veľmi starostlivo zvažoval s projektantmi. Okrem toho sa bytový dom nachádza v nádhernom a tichom prostredí na úpätí kopca Lintich v Banskej Štiavnici, po ktorom aj hrdo nesie svoje meno. Pýši sa nielen nadrozmernou ZEN záhradou s prístupom exkluzívne len pre vlastníkov bytov, ale aj nadčasovo a moderne navrhnutými bytmi.
Projekt LINTICH je aktuálne v procese finalizácie a kolaudácie. Výstavbu bytového domu realizuje vo vlastnej réžií stavebná spoločnosť s dlhodobými skúsenosťami pri výstavbe developerských projektov a rodinných domov. Realizátor stavby dbal na maximálnu kvalitu, funkčnosť, komfort a svetelnosť bytových jednotiek. Bytový dom poskytuje 14 bytových jednotiek o veľkosti 1+kk a 2+kk, ku ktorým prináleží vonkajšie parkovacie státie ako aj pivničná kobka. Vonkajšie parkovacie státia poskytujú aj možnosť elektro nabíjania. Bytový dom LINTICH poskytuje 3NP, z čoho 1. NP tvoria priestory developera, spoločnú plynovú kotolňu a skladové priestory. 2. NP poskytuje 7 bytových jednotiek s terasami (2 x 2+kk a 5 x 1+kk). Na 3. NP je 7 bytových jednotiek (2 x 2+kk a 5 x 1+kk) s balkónmi. Bytový dom má uprostred spoločných priestoroch schodisko, ktoré zabezpečuje vstup na jednotlivé nadzemné poschodia.

Pri výstavbe bol kladený dôraz na použitie kvalitných materiálov a modernej technológie. Byty sú vybavené nadštandardnými technológiami a vybavením ako:
• energetická trieda A+,
• rekuperácie a klimatizácie v každej miestnosti,
• podlahové kúrenie,
• bezpečnostné dvere ADLO,
• alarm,
• veľkoplošné hliníkové posuvné HS portály,
• ochrana nehnuteľnosti kamerovým systémom,
• pivničné kobky,
• plynová kotolňa so solárnymi panelmi pre podporu ohrevu vody,
• parkovacie miesta pre každý byt, tri sú s možnosťou nabíjania pre elektromobily.

Výhody:


• Kupujúci majú možnosť vybrať si z dizajnu nábytku, či zariaďovaných predmetov podľa vlastného štýlu a vkusu s odborným poradenstvom od interiérového štúdia NESIA alebo v štúdiu INGEMA (zazmluvnené veľkoobchodné ceny). Celý servis, montáž a zariadenie zabezpečí v zmysle požiadavky vlastníka bytu investor. Nábytok nie je v cene bytu.
• Všetci vlastníci bytových jednotiek budú podielovými vlastníkmi nielen spoločných priestorov, zastavaných a priľahlých pozemkov, ale aj uzavretej záhrady.
• Ide o novostavbu, nie ako štandardne v Banskej Štiavnici býva, rekonštruovanú starú kultúrnu pamiatku/budovu s mnohými obmedzeniami.
• Lokalita „Lintich“ je veľmi tichá, počuť spievať vtáčiky a v noci sa v tomto tichom okolí potulujú srnky.
• vzdialenosť od historického centra - taxíkom za 3-5€, alebo peši pekná prechádzka cca 25 minút.

Lokalita:


Banská Štiavnica je krásne mesto, ktoré dýcha históriou a umením. Okolie poskytuje veľa možností aktívneho oddychu v prírode, s množstvom cyklistických trás, turistických chodníkov, prírodných jazier, či možnosti hubárčenia. V zime sa ponúka beh na lyžiach alebo lyžovačka v neďalekom lyžiarskom stredisku „Salamandra rezort“, v lete kúpanie v prírodných jazerách. Mesto Banská Štiavnica je veľmi obľúbenou rekreačnou destináciou nielen pre oddych a možnosti nových zážitkov, ale aj vďaka jeho kultúrnemu a historickému charakteru. Nehovoriac o nezabudnuteľnej atmosfére mesta a jednotlivých kaviarničiek, či reštaurácií. Túto atmosféru je potrebné zažiť a užiť si ju naplno, nemožno popísať slovami.

CENA ponúkaných bytov:


- viď priložená tabuľka, ako posledná fotografia, so súpisom predávaných bytových jednotiek vrátane ich výmery a jednotlivých cien,
+ vonkajšie parkovacie státia, priamo pred bytovým domom - vo výmere od 12 do 18m2, v cene od 7.800,- do 9.500,-€.


Viac detailných informácií priamo na stránke investora: https://www.slnecnebytybs.sk.

RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta), FINANČNÉ SLUŽBY.

© Fotografie, videá, text, a zobrazenia vizualizácií sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE & Matúš Kotulič & BCM Slovakia s.r.o. ©

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha46.4 m²
Úžitková plocha41.01 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup nie
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky