Predaj 2 izbového bytu, Pezinská ulica, Senec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Pezinská
62.36 m²
5
4
2
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
165.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1736x zobrazená v zozname / 130x zobrazená detailne / 130x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS ponúka na predaj svetlý juhozápadne orientovaný 2- izbový byt s balkónom 3,6 m2 v novostavbe, s pekným výhľadom na Pezinskej ulici v Senci. Byt sa nachádza na štvrtom poschodí päťposchodového bytového domu. Úžitková plocha bytu je 62,36 m2, plocha balkóna je 3,6 m2 a plocha pivnice je 2,84 m2. K bytu je možné odkúpiť vonkajšie parkovacie miesto za 7.500 Eur, ktoré je priamo pred vchodom bytového domu.

Dispozícia:


Byt je výborne dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou, samostatného WC, spálne, kuchyne spojenej s obývacou izbou a balkóna. Vstup na balkón je z obývacej izby. Orientácia bytu je na dve svetové strany JZ a SV.

Vybavenie:


Byt sa predáva čiastočne zariadený. Vo vybavení bytu sú zahrnuté bezpečnostné vchodové dvere, videovrátnik, plastové okná, interiérové dvere, obklady, dlažby, sanita, vstávane skrine a komody, kuchynska linka so spotrebičmi. K bytu prislúcha priestranná murovaná pivnica na medziposchodí o výmere 2,84 m2. Bytový dom má výťah a je zateplený. V bytovom dome je spoločná plynová kotolňa. V byte sú radiatory.
Mesačné náklady spojené s bytom sú 130 Eur (správca - 100, elektrika - 30).

Lokalita:


Bytový dom sa nachádza v novozastavanej časti Senca so strategicky dobrým napojením na ďiaľnicu a opačným smerom na centrum mesta. V pešej dostupností k bytu sa náchádza kompletná občianska vybavenosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha68.84 m²
Úžitková plocha62.36 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky