PREDAJ 2 izbový byt s priestranným balkónom, Šafárikova ulica

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
Ulica.: Šafárikova
53.2 m²
3
1
2
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
77.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1160x zobrazená v zozname / 251x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2 izbový byt s balkónom na Šafárikovej ulici, v Rožňave. Rozloha bytu 53,20 m2. Byt sa nachádza na 1 poschodí zrekonštruovaného bytového domu. Byt pozostáva z priestrannej chodby, kuchyne, kúpeľne s WC a vaňou, spálne a priestrannej obývacej izby s výstupom na balkónom s rozlohou 5,91 m2.

Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2018. Rekonštrukcia zahŕňa zmenu dispozície, výmenu elektroinštalácie, zníženie stropov, nové stierky, nové podlahy, kuchynská linka, murované jadro. Vchod do bytu je zabezpečený bezpečnostnými dverami.

Podlahy: plávajúce podlahy, dlažba. Okná: plastové. Spôsob kúrenia: ústredné. Energetický certifikát: neuvedené.
Vedľa bytu sa nachádza komora. Na prízemí bytového domu sa nachádzajú spoločné priestory. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Mesačné náklady 206€ bez internetu.

Nehnuteľnosť sa nachádza na výbornom mieste s dobrými susedami. Viac informácií u makléra. Zabezpečujeme kompletný hypotekárny servis, právny servis, daňové poradenstvo, vyhotovenie znaleckého posudku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha53.2 m²
Úžitková plocha53.2 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Balkónáno
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky