Predaj 2 izb.RD, 99 m2, na pozemku 759 m2, v Cabaj -Čápor

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Cabaj-Čápor
99 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
119.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

870x zobrazená v zozname / 133x zobrazená detailne / 133x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový RD s úžitkovou plochou 99 m2, na pozemku 750 m v Cabaj-Čápor. Dom je súčasťou dvoj domu. Dispozične pozostáva s kuchyne, obývacej izby, spálne, kúpeľňa s vaňou a s toaletou, chodba. Predáva sa v stave štandard, kuchynskou linkou (sporák, digestor). Dom je pripojený na kanalizáciu, elektrinu , plyn (kúrenie gamatkami) a verejný vodovod. Je čiastočne podpivničený a má aj dielňu. Pozemok je kompletne oplotený.

Energetický certifikát nebol dodaný.


Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku99 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky