Predaj – 3-izb. byt v Podunajských Biskupiciach s lodžiou, pri parku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Lotyšská
66.3 m²
8
7
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
148.800,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5234x zobrazená v zozname / 217x zobrazená detailne / 82x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj trojizbový byt v Podunajských Biskupiciach na Lotyšskej ulici s pekným výhľadom. Nachádza sa na 7/8 N.P. Úžitková plocha bytu je 66,3 m2 + 4 m2 lodžia. Orientácia bytu je J/S.
Dispozícia bytu : z predizby sa vstupuje do samostatnej kúpeľne s vaňou a umývadlom (rekonštrukcia 2012), keramický obklad, samostatný vstup je do spáľne, z obývacej izby je vstup do druhej spáľne, na lodžiu a do samostatnej kuchyne. V suteréne sa nachádza latková pivnica, prislúchajúca k bytu. Na poschodí sú iba dva byty. Okná sú plastové (2016). Podlahy sú z PVC, vnútorné dvere dyhové boli menené v r.2021, vstupné dvere v r. 2022. Na radiátoroch sú merače tepla. V kuchyni je plynový sporák s elektrickou rúrou.
Výmery jednotlivých miestností : izba - 12,42 m2, izba - 13,11 m2, izba obývacia 17,60 m2, predsieň - 9,24 m2, kuchyňa - 8,87 m2, kúpeľňa - 2,58 m2, WC – 1 m2, pivnica - 1,5 m2.
Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, nová strecha, nový výťah, zateplenie, izolácia (r.2018). V okolí je kompletná občianska vybavenosť :školy, škôlky, zdravotné stredisko, obchody (Billa, LIDL, Tesco expres), drogéria, služby, banky, reštaurácie, v blízkosti zastávka MHD, výborná dostupnosť do centra mesta aj na obchvat. Pri dome je veľký zelený park a množstvo zelene. Parkovanie je zabezpečené medzi domami viacerými členitými parkoviskami. Byt vhodný pre mladú rodinu, klienta, ktorý si uspôsobí byt vlastným predstavám, ale aj pre investičné ciele. Odporúčam vidieť.
Cena bytu je vrátane sprostredkovateľskej provízie. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis, právny servis s vypracovaním potrebných kúpnopredajných zmlúv, základný poplatok za vklad do katastra a hypotekárne služby - v prípade nedostatku vlastných zdrojov. Kúpou je byt voľný.

Informácie : tel. č.: , Iva Bedejová.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha66.3 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky