PREDAJ - 3 izbový byt s balkónom, Kyjevská ulica, Rožňava

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
Ulica.: Kyjevská
64.31 m²
7
6
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

491x zobrazená v zozname / 155x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 izbový byt s balkónom na Kyjevskej ulici, v Rožňave. Rozloha bytu 64,31 m2. Byt sa nachádza na 6 poschodí zo 7 zatepleného a zrekonštruovaného bytového domu.

Byt pozostáva zo 3 obytných izieb, chodby, kúpeľne s WC a kuchyne. Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2020. Rekonštrukcia zahŕňa zmenu dispozície, výmenu elektroinštalácie, nové stierky, nové podlahy, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine na mieru na chodbe aj v izbách, murované jadro. Vchod do bytu je zabezpečený bezpečnostnými dverami. V byte je klimatizácia.

Podlahy: plávajúce podlahy, dlažba. Okná: plastové. Spôsob kúrenia: ústredné. Energetický certifikát: neuvedené. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: vstavané spotrebiče, umývačka riadu, rúra varná doska.

Na prízemí bytového domu sa nachádzajú spoločné priestory ako kočikáreň a pivnica. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Mesačné náklady 256€ bez internetu, platby sú nastavené pre tri osoby.

Nehnuteľnosť sa nachádza v centre s kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sa nachádza škola, škôlka, pošta, nákupné stredisko, zastávka MHD. Cena 110 000€ vrátane zariadenia. Byt je voľný od 01.12.2024.

Viac informácií u makléra. Zabezpečujeme kompletný hypotekárny servis, právny servis, daňové poradenstvo, vyhotovenie znaleckého posudku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64.31 m²
Úžitková plocha64.31 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky