PREDAJ: 3-izbový byt v Karlovej Vsi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava IV
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Janotova
72.92 m²
3
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
199.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2310x zobrazená v zozname / 138x zobrazená detailne / 138x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. z poverenia majiteľa ponúka na predaj výborne dispozične riešený 3-izbový byt s množstvom benefitov - ako napríklad: dve presklené loggie s orientáciou na 2 svetové strany, priestranný šatník, v tichej ulici plnej zelene - na Janotovej ulici v Karlovej Vsi.
Nehnuteľnosť sa nachádza na 2. poschodí 12 poschodového bytového domu s 3 výťahmi – 2 osobnými a 1 nákladným. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, je zateplený, s vymenenými výťahmi, s parkovacími možnosťami.

Dispozícia:


Po vstupe do nehnuteľnosti je veľká priestranná chodba, v rámci ktorej je umiestnený šatník, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC.

Zo vstupnej haly vchádzate do jednej prechodnej izby - v súčasnosti obývacej izby s veľkou loggiou, orientovanou nad parkovacie státia. Z obývačky vstúpite do priestrannej kuchyne.

Zvyšné 2 izby sú nepriechodné, rovnako ako aj šatník. Zo spálne je loggia s dokonalým výhľadom.

Poschodie: 2./12.


Výťahy: 3 (2 osobné, 1 nákladný)
Obytná plocha: 71,33 m2

Pivničná kobka: 1,59 m2


Izby: 3 (2 nepriechodné)
Kúrenie: diaľkové

Parkovanie: verejné


Občianska vybavenosť: výborná

Lokalita, v ktorej Vám danú nehnuteľnosť ponúkame, je medzi obyvateľmi Karlovej Vsi obľúbená, odtiaľto je výborná dostupnosť či do centra mesta, alebo na diaľničný obchvat (všetky smery SK, CZ, AT, HU). Vybavenosť obchodmi v pešom dosahu je tak isto výborná: supermarkety, potravinové reťazce, reštauračné zariadenia, kaderníctva. Neďaleko je aj poliklinika, pošta, 365 banka, VÚB, základná aj stredná škola.

Stačí sa už len odhodlať a kontaktovať nás za účelom dohodnutia osobného stretnutia.

CENA: 199 000€ vrátane kompletného realitného a právneho servisu. V prípade seriózneho návrhu sú majitelia dohode na cene otvorení.

KONTAKT: maklérka Mgr. Žofia Murgašová, ,


Veľmi rada Vás prevediem nehnuteľnosťou.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha72.92 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky