Predaj 3 izbový tehlový byt + lodžia a pivnica, Kovácsova ul., Rusovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
Ulica.: Kovácsova
79 m²
3
2
3
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
185.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

29979x zobrazená v zozname / 741x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Realitná kancelária House reality ponúka na predaj 3 izbový tehlový byt vo vyhľadávanej časti v tichom prostredí s množstvom zelene Bratislava V., časť Rusovce na ulici Kovácsova. Byt sa nachádza sa na 2/3 poschodí bez výťahu, celková výmera je 79 m2 z toho má veľká pivnica 12,10 m2 a lodžia má cca 5 m2. Plocha bytu je 62,2 m2, orientovaný je na dve svetové strany. V celom bytovom dome sú vymenené plastové okná, vstupná brána a bočné strany bytového domu sú zateplené. Parkovanie je bezproblémové pri dome.
STAV BYTU:
Byt je po čiastočnej rekonštrukcii - plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, kuchynská linka so spotrebičmi, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta.
V kúpeľni je elektrický bojler na ohrev vody, kúrenie je na plyn, v kuchyni plynový sporák.

LOKALITA:


Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V blízkosti je Miestny úrad, rusovské jazero, čuňovské jazerá, kaštieľ Rusovce, Geruláta, nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

V CENE BYTU JE ZAHRNUTÁ AJ PROVÍZIA PRE REALITNÚ KANCELÁRIU.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha79 m²
Úžitková plocha79 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky