PREDAJ 4 izbový byt s balkónom, sídlisko Mier, Spišská Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Wolkerova
85 m²
8
1
4
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
143.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

175x zobrazená v zozname / 28x zobrazená detailne / 28x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný 4 izbový byt s balkónom v meste Spišská Nová Ves. Rozloha bytu je 85 m2, nachádza sa na prvom poschodí z 8 poschodí. Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, 4 izieb, kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatným WC. Byt prešiel čiastočnou staršou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa výmenu elektroinštalácie, nové stierky, podlahy, murované jadro, čiastočná výmena elektrických rozvodov.

Mesačné náklady 200€. Podlaha : plávajúca podlaha/ dlažba, Okná : plastové , Spôsob kúrenia : ústredné, Plyn: áno.

Bytový dom prešiel rekonštrukciu ktorá zahŕňa zateplenie, výmenu strechy. K bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu, na ktorom sa nachádza aj spoločná sušiareň a kočikáreň.

Nehnuteľnosť sa nachádza na dobrom mieste, tichom prostredí na kraji mesta, s kompletnou občianskou vybavenosťou s bezproblémovými susedmi.

Viac informácií u makléra. Zabezpečujeme kompletný hypotekárny servis, daňové poradenstvo, vyhotovenie znaleckého posudku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Úžitková plocha85 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky