PREDAJ 4izb. bytu 115, 6 m2 NOVOSTAVBA + terasa 89, 92 m2 BORY BÝVANIE

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Hany Ponickej 10/A
118.14 m²
5
posledné poschodie
4
áno - 2 autá
áno - 1
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5885x zobrazená v zozname / 1356x zobrazená detailne / 1356x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. ponúka, exkluzívne na predaj krásny, svetlý, zariadený, veľkometrážny 4-izbový byt (115,6 m2), s pivničnou kobkou (2,54 m2) a nadštandardnou veľkometrážnou a zariadenou terasou (89,92 m2). Ide o NOVOSTAVBU v projekte BORY BÝVANIE I, medzi Lamačom a Devínskou Novou Vsou. Prvú etapu projektu tvorí deväť bytových domov s prioritou pešieho pohybu a oddychových voľnočasových aktivít v atraktívnom prostredí mestského parku plným zelene, lavičiek, jazierka, multifunkčných ihrísk. Prvá fáza bola dokončená v roku 2018 a kolaudovaná v roku 2019. Okrem dopravnej dostupnosti obyvateľov poteší aj blízkosť prírody, rekreačných oblastí a už existujúceho nákupného centra BORY MALL a Nemocnice Bory.
Bytová jednotka sa nachádza na 5. z 5 nadzemných podlaží bytového domu. Byt je k dispozícií v kvalitnom štandarde - bezpečnostné vstupné dvere, moderný inteligentný domáci bezpečnostný systém (alarm), audio vrátnik, laminátové podlahy, interiérové dvere, hliníkové okná s izolačným trojsklom, kompletná sanita, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi.

Po byte sa viete poprechádzať prostredníctvom pripojenej 3D prehliadky.

BYTOVÁ JEDNOTKA:


- slnečný, svetlý a priestranný 4 izbový byt,
- čistá úžitková plocha: 115,6 m2 + 2,54 m2 pivničná kobka + 89,92 m2 rozľahlá zariadená terasa + 2 x vnútorné parkovacie státie + 2x vonkajšie parkovacie státie,
- bytová jednotka je kompletne zariadená,
- klimatizačne jednotky, sieťky proti hmyzu, exteriérové hliníkové žalúzie, drevené podlahy na terase, ako aj záhradný nábytok na terase, vrátane kvetináčov s vysadenou zeleňou.

Mesačné náklady: 273,-€/mesačne správa bytu + 39,-€/mesačne zálohová platba za elektrinu + internet/TV

VÝHODY:


- ideálne bývanie pre rodiny, ako aj vhodná investičná príležitosť na prenájom,
- svetlosť bytu, jeho vzdušnosť a prepojenosť s terasou – východ z kuchyne, obývacej izby, spálne východ na terasu,
- výborne dispozične riešený, 2 x kúpeľňa – aj vaňa a aj sprchovací kút,
- aktívne rodinné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou (Bory Mall na pešo, nemocnica, 25m bazén na plávanie,
- bezprostredný kontakt s prírodou a to Malé Karpaty,
- parkovacie státia priamo v podzemí bytového domu alebo ďalšie priamo pri bytovom dome.

BYTOVÝ DOM:


- novostavba kolaudovaná v roku 2019,
- bytový dom má vlastnú oddychovú zónu plnej zelene a lavičiek, vrátane súkromného detského ihriska, v bezprostrednej blízkosti najmodernejšia nemocnica v strednej Európe,
- kotolňa pre každý bytový dom umiestnená v podzemnom podlaží.

LOKALITA:


Projekt Bory Bývanie je situovaný medzi bratislavskými mestskými časťami Lamač a Devínska Nová Ves (z jednej strany Malé Karpáty a z druhej Devínska Kobyla). Developer Penta Real Estate ako developer má záujem na tomto území postupne vybudovať novú mestskú štvrť. Súčasťou novej štvrte je aj dokončená Škôlka Bory, ktorá je v správe mestskej časti Lamač (plánujú sa aj ďalšie škôlky) a Nemocnica novej generácie Bory. V lokalite navyše developer plánuje mestský bulvár s električkou, ktorá vás dopraví do centra za 20 minút. Táto lokalita je vhodná pre ľudí, ktorí obľubujú aktívny život, turistiku a športy. Areál Vás poteší najväčšími trávnatými plochami v rámci projektov Bory vo výmere 17,400 m2. Táto nová mestská štvrť praje rodinám s deťmi, nakoľko automobilová doprava je oddelená od centrálnej časti a je len po obvode štvrte. Lokalita poskytuje dostatok parkovacích miest. Nájdete tu množstvo cyklotrás, multifunkčných ihrísk, priestor na aktívne trávenie voľného času, ale aj oddych. Bory Bývanie je modernou štvrťou, odkiaľ nebudete musieť cestovať za službami do mesta.
Bezprostredná dostupnosť nákupného centra BORY MALL s kompletnou vybavenosťou - obchody, reštaurácie, fastfood, detské kútiky, kiná a pod. Veľkou výhodou je dobré napojenie na diaľničný obchvat smerom na Záhorie a ČR (do 3 min.), ako aj smer mesto. Dobrá dostupnosť do centra Bratislavy – autom cca 12 min., MHD cca 15 min., novovzniknutá zastávka MHD 5min.

CENA: na vyžiadane na telefónnom čísle



RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text je majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE, s.r.o. Fotografie a videozáznamy sú majetkom Mateja Kotuliča/Metthouse movie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha207.59 m²
Úžitková plocha118.14 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí5
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Terasaáno - 1
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky