PREDAJ - 5-izbový byt v projekte VILLA RUSTICA-TERASY 2, Dúbravka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Martina Granca
193.45 m²
4
neuvedené
5
áno
pôvodný
áno - 1
áno
predaj - 5 a viac izbový byt - Novostavba
755.443,- €
Ponúknite vlastnú cenu

224x zobrazená v zozname / 4304x zobrazená detailne / 110x zobrazená detailne tento mesiac

Nadštandardný rezidenčný projekt VILLA RUSTICA - TERASY 2 vyrástol v novej mestskej štvrti ZÁHRADNÉ MESTO v mestskej časti Dúbravka na ulici Martina Granca. Projekt ponúka ideálne spojenie mestského bývania v dotyku prírody s krásnym výhľadmi na Malé Karpaty, Devínsku Kobylu a Záhorskú nížinu. Mestský bytový dom poskytuje vysoký komfort bývania v tichom prostredí, v dotyku Národnej prírodnej rezervácie Devínska Kobyla. Zároveň ponúka rýchlu dostupnosť do centra mesta tak autom ako aj MHD. Projekt je skolaudovaný.

V bytovom dome sa nachádza 27 bytových jednotiek. Skladba bytov je rôznorodá od 2,3 izbových až po luxusné 4, 5 izbové bytové jednotky s veľkolepými panoramatickými terasami a predzáhradkami.

BYTY SÚ DOKONČENÉ V KVALITNOM ŠTANDARDE.



ZVISLÉ NOSNÉ KONŠTRUKCIE
Obvodové a medzibytové steny a stĺpy sú monolitické, železobetónové. Obvodové steny sú dodatočne zateplené kontaktným zatepľovacím systémom hrúbky 160 a 200 mm.
Strecha objektu je plochá so štandardnou jednoplášťovou skladbou. Hydroizolácia strechy je realizovaná zváranou UV-stabilnou PVC - fóliou. Tepelná izolácia je prevedená EPS polystyrénom. Povrchová úprava fasády typických podlaží je silikónovou omietkou.

ŠTANDARD BYTOV


V štandarde kúpeľní, wc a vstupných hál sú použité luxusné rektifikované gressové obklady a dlažby SAIME NEUTRA. Dlažba rozmer 600 x 600 mm, hrúbka 10 mm, obklad rozmer 600 x 300 mm, hrúbka 9 mm. Obklad v priestore wc a kúpeľne je realizovaný do výšky 2100 mm.

Sprchy sú riešené bez vaničiek spádovaním dlažby k sprchovému žľabu alebo s vaničkou, zástena sprchy je vytvorená formou systému walk-in / otočných dverí / posuvných dverí / sprchového kútu v závislosti od dispozície (platí len pre byty so sprchovým kútom v štandarde).

V bytoch sú osadené luxusné bezfalcové interiérové dvere PORTA CPL hladké s laminátovým povrchom vo farbe BIELA RAL 9003, so skrytými závesmi, osadené do drevenej obložkovej zárubne PORTA SYSTEM ELEGANCE. Vnútro dvier tvorí ľahčená drevotriesková doska.

Kúrenie bytov je kombináciou podlahového vykurovania v obývacej izbe, jedálni, kuchyni a kúpeľni a nástenných panelových vykurovacích telies značky KORADO v izbách. V kúpeľniach budú tiež umiestnené rebríkové radiátory značky KORALUX typ LINEAR CLASIC.

Bytové priečky sú vytvorené z keramických tvárnic brúsených 11,5 P+D. V kúpeľniach sú lokálne znížené sadrokartónové podhľady pre zakrytie rozvodov.

V kuchyni je umiestnený vývod pre varnú dosku 380 V. Optické inštalácie tvorí štruktúrovaná kabeláž v byte, FTP kabeláž do každej miestnosti + coax UPC pre Tv do obývacej izby. Možnosť výberu pripojenia dvoch operátorov 3-play: ORANGE Fibernet / UPC broadband. Domáci videovrátnik, zvončeková signalizácia, elektrické ovládanie vstupných dverí.

Okná sú plastové s hliníkovým klipom s celoobvodovým kovaním. Farba rámov z exteriéru: antracit grey RAL 7016, z interiéru biela. Zasklenie - izolačné trojsklo.
Okná v styku s terénom sú opatrené bezpečnostnou fóliou. Vonkajšie parapety hliníkové - antracitová farba, vnútorné parapety plastové - farba biela.

V štandarde tienenia je vyhotovená predpríprava žalúziovým kastlíkom s prívodom pre napájanie motora žalúzie, samotné tienenie žalúziami je nadštandardom.

Balkóny sú vyhotovené zo železobetónu, previazané s doskou cez izokorby pre zamedzenie tepelného mosta.

LOKALITA:


- občianska vybavenosť na mieste
- blízkosť zelene
- športové a voľnočasové aktivity v lokalite
- obchodné centrum Bory mall 1,8 km
- zastávky MHD 500 m
- výborné napojenie na diaľnicu, centrum mesta aj Rakúsko
- kompletná infraštruktúra bratislavskej mestskej časti Dúbravka (štátne a súkromné školy a materské škôlky, futbalový a zimný štadión, pošta, mestský úrad, kultúrny dom, služby, obchody, reštaurácie a pod.)

TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha334.09 m²
Úžitková plocha193.45 m²
Poschodieneuvedené
Počet poschodí4
Počet izieb5
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky