PREDAJ 6i RD v krásnom, zelenom a tichom prostredí vo Svätom Juri

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Svätý Jur
208 m²
2
6
nie
áno
áno - 2
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
850.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

64483x zobrazená v zozname / 1282x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj 6 izbový dvojgeneračný rodinný dom v Provensálskom štýle v krásnom, zelenom a tichom prostredí Malých Karpát, s bazénom pri lese.
Dom je zasadený do svahu s veľkým pozemkom a s panoramatickým výhľadom na zeleň a okolie. Rodinný dom o výmere 258m2 ( dom 208m2, terasy spolu 50m2) bol kolaudovaný v decembri v r. 2019, radí sa teda medzi zabývanú novostavbu.
Dominantou interiérovej časti je otvorená obývacia časť s priznanými trámami, s krbom, útulnou malou čitárňou pod oknom a krásnou kuchyňou. V celom dome Rodinný dom ponúka spolu 4 spálne, 2 kuchyne, 2 obývačky a 2 kúpeľne. Disponuje spálňou, obývačkou a kúpeľňou.
Celá nehnuteľnosť má podlahové vykurovanie. Celkový príjemný dojem dotvárajú kvalitné drevené okná, nábytok a jedinečné prvky vkusne zasadené do celej nehnuteľnosti. Toto výnimočné bývanie sa pýši rozsiahlym pozemkom o rozlohe 859m2, na ktorom sa nachádza bazén, záhradný domček a záhradné sedenie. Záhrada je vkusne upravená a darí sa tu všetkému, čo sa na nej posadí, od okrasných drevín a kvetov až po zeleninu a ovocné stromy. Nedisponuje studňou, má však 2 zberné nádoby na dažďovú vodu, ktorá sa využíva na polievanie. Budúceho majiteľa potešia nízke réžijné náklady, ktoré sú cca do 200€ za mesiac. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete, vrátane optického internetu. Pri dome je parkovanie pre dve autá

Cena nehnuteľnosti je 850.000€



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha208 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 2
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky