Predaj Administratívna budova Bratislava III, Rybničná ul. 1707 m2 s p

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava III
Lokalita.:
Ulica.: Rybničná
1707 m²
pôvodný
predaj - Kancelárie
590.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2396x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Prom real ponúka exkluzívne na predaj 3 – podlažnú Administratívnu budovu s celkovou úžitkovou plochou 1707 m2 situovanú v zastavanom území Bratislavy III – časť Vajnory na Rybničnej ul., ktorá sa nachádza v uzatvorenom stráženom areáli s vlastnou vrátnicou BEZ Transformátory.

Celková plocha pozemku, na ktorom sa budova nachádza má 511 m2, celková podlahová plocha budovy má 1707 m2, z toho:

a/ suterén = 182 m2,

b/ prízemie, 1. a 2. poschodie = 1525 m2.

V suteréne sa nachádza nový plynový kotol zn. Buderus aj s prípravou teplej úžitkovej vody elektrickým zásobníkovým ohrievačom vody. Budova je napojená na všetky inžinierske siete (plynová prípojka, NN prípojka, kanalizácia, vodovodná prípojka).

Na prízemí sa nachádza kancelária a dve veľké otvorené priestory, ktoré sú v súčasnosti dočasne využívané ako archív.

Na 1. a 2. podlaží sa priestory využívajú čiastočne na archiváciu dokumentov.

Každé podlažie je vybavené sociálnym zariadením (wc, umývárka, na prízemí aj sprcha).

Budova má svoj vlastný vstup, pričom za účelom prípadného využívanie priestorov ako sklad je možné vytvoriť bezbariérový bočný vchod.

V rámci rekonštrukcie boli na prízemí vymenené okná za plastové a zateplená fasáda, ostatné poschodia boli zateplované z interiérovej časti.

Z pohľadu lokality sa jedná o rýchlo dostupnú nehnuteľnosť z diaľnice D1, objekt je strážený v rámci uzatvoreného rozvíjajúceho sa areálu, je k dispozícii okamžite.

Na administratívnu budovu bol vypracovaný znalecký posudok z júna 2024 na hodnotu 688 tis.EUR, je možné čerpať pri kúpe bankový úver.

Budovu je možné využívať na rôzne účely, len na kancelárske priestory, ale aj na skladovanie, resp. archiváciu dokumentov ako v súčasnosti. Ak hľadáte príjemné bezpečné sídlo pre Vašu firmu, neváhajte nás kontaktovať na tel. , maklér: Ing. Andrea Stránska.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha511 m²
Úžitková plocha1707 m²
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne

Vaše hodnotenie ponuky