Predaj, chalupa Klenovec - IBA U NÁS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Klenovec
1 m²
791 m²
neuvedené
3
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Chata
34.990,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2092x zobrazená v zozname / 230x zobrazená detailne / 230x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom + letnú kuchynku v obci Klenovec, okres Rimavská Sobota. Stavby sa nachádzajú na pozemku o celkovej rozlohe 791m2.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:


Stavby sú pôvodom stave a vyžadujú rekonštrukciu. Po rekonštrukcií bude slúžiť ako chalupa v peknom prostredí na rovnom pozemku s pekným výhľadom. Foto z interiéru na vyžiadanie.
VÝHODY: Nehnuteľnosť sa nachádza v peknej obci Klenovec, obklopenej prírodou s nekonečnými možnosťami turistiky. Nachádza sa na tichej ulici s peknými výhľadmi na lesy.

NÁZOR MAKLÉRA:


Rodinný dom síce potrebuje investíciu, ale po rekonštrukcii bude poskytovať novému majiteľovi miesto na relax.
ID ponuky: RI-66048

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku791 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG