Predaj CHOPOK - JASNÁ Chalet 3 izbový 72 m2 kompletne luxusne zariaden

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Demänovská Dolina
72 m²
1
3
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
460.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

598x zobrazená v zozname / 38x zobrazená detailne / 38x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Prom real ponúka exkluzívne na predaj luxusný nadčasový Chalet v Demänovskej doline – CHOPOK – Jasná len 50 metrov od vleku. Ide o 3 izbový apartmán situovaný na 1. poschodí samostatného dvoj-poschodového Chaletu, kompletne moderne a nadčasovo zariadený priamo na užívanie, ktorého príslušenstvom je aj menšia 1 m2 pivnica na prízemí a spoločná miestnosť na skladovanie lyží, resp. bicyklov.

Dispozícia:



2 veľké samostatné oddelené spálne (rozloha: 13 m2 a 12 m2),

2 kúpeľne, pričom jedna so sprchovým kútom je priamo prepojená s tzv. rodičovskou spálňou, druhá kúpeľňa je tzv. wellness, prepojená aj na druhú samostatnú spálňu a nachádza sa tu vírivá vaňa (jacuzzy) a infra saunou,

obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou,

na chodbe je priestor pre šatník,

terasa s nádherným romantickým výhľadom.

Celková plocha chaletu s terasou a pivnicou je 72 m2, z toho úžitková plocha 65 m2, veľkosť terasy = 6 m2, skladový priestor 1 m2.

Parkovanie je zabezpečené priamo pri Chalete.



V prípade, ak máte chuť na dobrú kávu alebo si posedieť v príjemnom prostredí na večeru len pár metrov je k dispozícii Hotel Pošta, resp. Hotel Grand.

Chalet je možné využívať aj investične na prenájom buď priamo, alebo cez správcovskú spoločnosť.

Lokalita:



Nádherná príroda Demänovskej doliny, najlepšie lyžiarske stredisko na Slovensku v dosahu, moderné lyžiarske vleky, celoročné aquaparky, príjemný dizajn Chaletu, solitérny nábytok, dostatok priestoru, súkromné jacuzzy, príjemná atmosféra priamo v lone prírody na úpätí Chopku – to všetko môžete mať, ak neváhajte kontaktovať makléra: Ing. Andrea Stránska, .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha72 m²
Poschodie1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky