Predaj: Dom v širšom centre Žiliny vhodný na bývanie aj podnikanie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
285 m²
1170 m²
3
5
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
850.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

572x zobrazená v zozname / 83x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent, s.r.o. vám ponúka na predaj rodinný dom v širšom centre Žiliny. Dom bol postavený cca v r. 1928, súčasní majitelia v ňom vykonali kompletné rekonštrukcie, okrem povaly. Nachádza sa na frekventovanej ulici s vjazdom do dvora priamo z ulice. Jedná sa o dom s dvomi nadzemnými podlažiami, ktoré slúžia majiteľom na bývanie, na spodnom podlaží sa nachádzajú 4 veľké izby, kuchyňa s jedálenskou časťou, kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom, umývadlom a WC, ďalej je tu špajza, samostatné WC a schodisko do suterénu. V obývačke je funkčný krb a schodisko do podkrovia, kde sa nachádza ďalšia obytná miestnosť a dvere so vstupom na povalu. V dome boli zachované pôvodné vysoké dvojkrídlové dvere, pôvodné parkety- všetko však prešlo renováciou. Úžitková plocha domu je 285 m2. Dom je napojený na všetky IS, vykurovanie plynovým kotlom.
Ďalej sa v dome nachádza suterén, ktorý má výmeru 100m2 a je v ňom otvorená obchodná prevádzka, tento priestor má samostatný vstup. Okrem toho je na pozemku postavený aj obchodný stánok s podlahovou plochou 8m2, ktorý je taktiež v nájme. V prednej časti pozemku je vydláždené parkovisko pre cca 4 autá.
Celkový pozemok je o rozlohe 1170m2, prevažnú časť tvorí za domom okrasná záhrada a tiež sa v nej nachádza veľký uzavretý altánok, napojený na vodovod aj elektriku.
Tento dom je vhodný na bývanie pre mladú rodinu, nakoľko v jeho blízkosti sa nachádza všetka občianska vybavenosť, autobusová zastávka je cez ulicu. Zároveň má dom potenciál pre podnikanie spojené s bývaním alebo len sídlo firmy. Dom je aktuálne už neobývaný, čiže pre nového vlastníka okamžite k dispozícii.
Fotografie sú k dispozícii na vyžiadanie, titulná fotka je len ilustračná.

V prípade záujmu volajte:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1170 m²
Zastavaná plocha219 m²
Celková rozloha1170 m²
Úžitková plocha285 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Energetický certifikátnie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky