Predaj, dvojizbový byt Ľubica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Ľubica
60 m²
neuvedené
áno
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
123.600,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

8428x zobrazená v zozname / 685x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj dvojizbový byt s výmerou 60,18 m2 v osobnom vlastníctve v obci Ľubica s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti Kežmarku. Spolu s bytom sa predáva aj priestranná garáž s výmerou takmer 16 m2 a prináleží k nemu aj pivnica s výmerou 5,25 m2 a menšia záhradka za bytovým domom.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:


Tento útulný byt sa nachádza v menšom bytovom dome po nedávnej rekonštrukcii, v rámci ktorej bol zateplený a bola urobená nová strecha. Byt je veľmi dobre udržiavaný a má plastové okná a vlastný plynový kotol, ktorý slúži na vykurovanie a ohrev vody. Okrem dvoch izieb, kuchyne a kúpelne s vaňou má aj samostatné WC a patrí k nemu aj priestranná pivnica, časť spoločného odkladacieho priestoru a garáž v zadnej časti bytového domu.
VÝHODY: Vlastný plynový kotol, vlastná garáž, pekná pivnica a menšia záhradka. Bezproblémové parkovanie pre ďalšie autá na veľkom spoločnom parkovisku pred bytovým domom.
MESAČNÉ NÁKLADY: 150€ vrátane príspevku do fondu opráv.
LOKALITA: Bytový dom je situovaný v tichej lokalite v blízkosti školy a do Kežmarku, malebného mestečka pod Vysokými Tatrami s bohatou históriou, je to za nákupmi alebo zábavou len na skok. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905.580.599 ID ponuky: KK-66867

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky