Predaj, dvojizbový byt Prievidza, Byt 2+1

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
55 m²
neuvedené
2
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
78.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

644x zobrazená v zozname / 83x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj útulný slnečný byt 2+1 na obľúbenom sídlisku Mládež v Prievidzi. Pokojné prostredie so zeleňou, vhodný aj ako investícia (možnosť prejímania bytu, je v blízkosti vysokej školy) alebo na okamžité bývanie. Byt sa nachádza na treťom poschodí zo štyroch, zatepleného bytového domu bez výťahu. Orietácia na juh. Jeho celková rozloha je 55 m2. Byt má vynikajúcu dispozíciu: vstupná chodba z ktorej je prístup do všetkých ostatných miestností, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, autobusová a vlaková stanica, obchody. Byt je ihneď voľný.

DISPOZÍCIA:


vstupná chodba
obývacia izba
kuchyňa
spálňa s možnosťou rozdelenia na dve izby so samostatnými vstupmi z chodby
kúpeľňa
WC

STAV NEHNUTEĽNOSTI:


pôvodný stav, nové plastové okná
BYTOVÝ DOM:

VÝHODY:


MESAČNÉ NÁKLADY:
LOKALITA:
Byt sa nachádza v centre okresného mesta Prievidze, len pár minút od kúpeľného mesta Bojnice s množstvom turistických atrakcií.

NÁZOR MAKLÉRA:


Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908.835.108 ID ponuky: PD-67651

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky