Predaj, dvojizbový byt Prievidza, Centrum - EXKLUZÍV...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
65 m²
neuvedené
2
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
70.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

11399x zobrazená v zozname / 699x zobrazená detailne / 196x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj dvojizbový byt v priamom centre Prievidze.

DISPOZÍCIA:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch obytných izieb, kuchyne, kúpeľne s WC a murovanej špajze v byte. Na prízemí bytového domu sa nachádza komora patriaca k bytu. V suteréne je murovaná pivnica o výmere 10,5 m2. Celková výmera podlahovej plochy vrátane pivnice je 65,2 m2. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí, orientovaný na východ-západ.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia. Okná boli vymenené za plastové, v kuchyni, na chodbe a v jednej izbe sú plávajúce podlahy, v druhej izbe drevené parkety, v bytovom jadre keramická dlažba. Jadro je murované so sprchovým kútom, odvetrané svetlíkom. Čiastočná výmena elektrických rozvodov v rámci kuchyne a bytového jadra. Bezpečnostné vstupné dvere s viacbodovým uzamykacím systémom.

BYTOVÝ DOM:


Bytový dom prešiel zateplením vonkajšieho plášťa, rekonštrukciou interiéru, výmeny vchodových dverí a okien za plastové.
VÝHODY:
Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom. Dostupnosť do centra do 1 minúty.
Byt je voľný a ihneď k dispozícii. Možné financovanie aj cez HÚ. ID ponuky: PD-66877

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátC

Vaše hodnotenie ponuky