Predaj, dvojizbový byt Trnava, ARBÓRIA - KVETNÁ, s p...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
45 m²
neuvedené
2
nie
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
165.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4796x zobrazená v zozname / 226x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2-izbový byt v novostavbe Arbória-Kvetná na Veternej ul. v Trnave. Byt ponúka kvality moderného bývania pre vás alebo výhodnú investičnú príležitosť. Nachádza sa na ideálnom 3/7 podlaží. Celková úžitková plocha bytu s lodžiou je 45,54 m2, v cene bytu je kobka na rovnakom podlaží a výhodne umiestnené parkovacie státie v podzemnej garáži. Byt je bez tiarch, kúpou voľný. Možnosť odpočtu DPH.
DISPOZÍCIA: vstupná hala 2, 72 m2, kuchyňa 4,30 m2. obývacia izba 15,57 m2, spálňa 13,19 m2, kúpeľňa s WC 4,30 m2, lodžia 4,75 m2, kobka 1 m2.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: aktuálne skolaudovaná novostavba, laminátové podlahy, plastové okná s izolačným 3-sklom, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC.
LOKALITA: Moderná štvrť Trnavy s kompletnou vybavenosťou, plná zelene, dobré dopravné napojenie, oddychové časti s detskými ihriskami.

ID ponuky: TT-66014



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha45 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG
Novostavbaáno