PREDAJ - elegantný 3 izbový byt v Dunajskej Strede, 86 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
86 m²
7
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
137.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10632x zobrazená v zozname / 667x zobrazená detailne / 204x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na PREDAJ slnečný 3 izbový byt v Dunajskej Strede na sídlisku Nová Ves. Byt má skvelých 81 m2 plus loggia 5m2. Komfortné bývanie pre rodinu s detičkami. Na sídlisku nájdeme aj slovenskú základnú školu aj materskú školu.

Dispozičné riešenie: predsieň, toaleta, kúpeľka so sprchovacím kútom aj s vaňou, spáľňa, detská izba, obývačka, kuchyňa, špajza, loggia.

V byte prebehla kompletná rekonštrukcia: nová kuchynská linka so spotrebičmi, nové plastové okná, podlahy Vinyl, kupeľňa zrekonštruovaná - nájdeme tam vaňu aj sprchový kút, umývadlo, nové elektrické vedenia aj vodovodné potrubia, vonkajšie rolety, nová toaleta.

V cene bytu sú zahrnuté: kuchynská linka so spotrebičmi / elektrická rúra, platňa, umývačka riadu, digestor /, kuchynský stôl so stoličkami, v predsieni - vstavaná skriňa, obývačka - obývacie komody plus konferenčný stolík, spáľňa - dvojposteľ, skriňa, všetky nábytky sú kvalitné a kúpené pred pár mesiacmi.

Okolie je veľmi výhodné aj pre rodiny s detičkami nakoľko tam nájdeme detské ihrisko, park, škola, škôlka. V blízkosti je nákupné centrum Max, Kaufland, Tesco, kaviarne, atď..

Neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle: 61. V cene nehnuteľností je zarátaná provízia pre realitnú kanceláriu, právny servis a služby nášho hypotekárneho špecialistu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha86 m²
Poschodie7
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetiné
Lódžiaáno
Výťaháno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno

Vaše hodnotenie ponuky