PREDAJ - Garsónka, kompletne zrekonštruovaná a ihneď k dispozícii, na

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Energetikov
20 m²
1
po rekonštrukcii
predaj - Garsónka
46.000,- € Energie:
120 € / mes
+120,00€ energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1703x zobrazená v zozname / 81x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj slnečnú, kompletne zrekonštruovanú garsónku na ulici Energetikov, na sídlisku Kopanice v Prievidzi. Byt má celkovú výmeru 20 m2 a nachádza sa na poschodí 1/4 v panelovom bytovom dome s výťahom.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou. V rámci rekonštrukcie bola zrealizovaná tepelná izolácia obvodových múrov a strechy, rekonštrukcia spoločných priestorov vrátane výmeny pôvodných okien za plastové, výmena výťahu.

Orientácia bytu je na juhozápadnú svetovú stranu, takže byt je slnečný. Vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom.

Garsónka prešla v roku 2019 nasledovnou kompletnou rekonštrukciou: bezpečnostné vstupné dvere, stierky na stenách, murované jadro, nová sanita, výmena vodičov energií v celom byte, plastové okná, znížený strop s bodovými svetlami, interiérové dvere, podlahy, kuchynský kút. Zo vstupnej chodby sú dvere do izby s kuchynským kútom a kúpeľne s WC. V kúpeľni je sprchový kút. Kúrenie je ústredné. V byte je nainštalovaná zásuvka na káblovú televíziu a optický kábel na zavedenie internetu.

Celkové náklady na bývanie, vypočítané na jednu osobu, činia 96€ plus energie (cca 20€). Byt sa ponúka bez zariadenia a je ihneď k dispozícii. V blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, nákupné centrum, zdravotné stredisko, autobusová zastávka, základná škola.

A benefity tejto nehnuteľnosti? Za priaznivú cenu môžete získať ihneď voľný, slnečný a úsporný byt, nachádzajúci sa v kľudnej lokalite. Tiež treba spomenúť aj blízku dostupnosť zdravotníckeho zariadenia, základnej školy, autobusovej zastávky. Cenný benefit je aj pomerne bezproblémové parkovanie.

Avšak najväčšou devízou prievidzského sídliska Kopanice je Lesopark. Je to miestny lesný park, obľúbený hubármi, psíčkarmi, športovcami, rodinami s deťmi, ale nájdu si v ňom svoje čaro všetci, ktorí majú radi prechádzky v prírode. Tiež treba spomenúť aj cyklotrasy, ktoré sa napájajú na handlovskú alebo pravňanskú dolinu.

Celková cena nehnuteľnosti, vrátane provízie sprostredkovateľa a základného právneho servisu je 46 000€.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha20 m²
Úžitková plocha20 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky