PREDAJ : garsónka na ul. Gazdovská, Komárno

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: Gazdovská
20 m²
6
čiastočne prerobený
áno
predaj - Garsónka
48.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1029x zobrazená v zozname / 55x zobrazená detailne / 55x zobrazená detailne tento mesiac

Henrieta Sokolai

- realitná maklérka pre Komárno a okolie Vám ponúkam na predaj rekonštruovanú, čiastočne zariadenú garsónku na Gazdovskej ulici v Komárne, ktorá ponúka ideálne bývanie pre jednotlivca alebo pár.
Tento útulný byt s výmerou 20 m2 sa nachádza na 6. poschodí zatepleného bytového domu, čo zaručuje nielen nízke náklady na energie, ale aj príjemný výhľad a dostatok svetla počas celého dňa.

Byt prešiel rekonštrukciou. Interiér je čiastočne zariadený, čo umožňuje novému majiteľovi prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv a potrieb. Vstup do bytu je prakticky riešený, pričom otvorený priestor poskytuje dostatok možností na usporiadanie nábytku.

Okolie ponúka výbornú občiansku vybavenosť, vrátane obchodov, reštaurácií a verejnej dopravy, čo zaručuje pohodlné a bezproblémové bývanie. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a staňte sa majiteľom tohto bytu, ktorý je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Kontaktujte ma ešte dnes a dohodnite si obhliadku!

Henrieta Sokolai



www.henrieta-sokolai.sk

RÝCHLO A VÝHODNE VÁM VYBAVÍME HYPOTEKÁRNY ÚVER!


Využite naše BEZPLATNÉ hypotekárne poradenstvo.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha20 m²
Celková rozloha20 m²
Úžitková plocha20 m²
Poschodie6
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Výťaháno
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky